Udostępnij klientom panel SEO dla ich kampanii w trybie tylko do odczytu. Udostępnij link, który mogą otworzyć bez tworzenia konta, z możliwością kontroli wygaśnięcia i unieważnienia.
Udostępniane pulpity nawigacyjne kampanii są dostępne w Starterze.
BLIŻSZE SPOJRZENIE
Udostępniaj wydajność SEO bez dostępu do konta
Wyślij link do konkretnej kampanii w celu sprawdzenia przez klienta lub interesariusza. Odbiorcy oglądają kampanię bez logowania się na konto główne i bez konieczności stania się użytkownikami zespołu.
Zachowaj widok udostępniony w trybie tylko do odczytu
Udostępniony widok kampanii umożliwia odbiorcom przeglądanie dostępnych raportów. Nie mogą zmieniać danych kampanii ani uruchamiać działań odświeżających w widoku udostępnionym.
Zobacz skuteczność kampanii
Kontynuuj edycję w zalogowanym obszarze roboczym
Użyj dostępu zespołu dla dostawców
03 / UDOSTĘPNIANY PANEL SEO
Wybierz opcję Kiedy łącze wygaśnie
Tworząc łącze, w oknie dialogowym udostępniania wybierz 7 dni, 30 dni, 90 dni lub 1 rok. Dopasuj czas trwania do oceny lub zaangażowania klienta.
Wygaśnięcie wybrane przed utworzeniem
Skopiuj wygenerowany link do kampanii
Wygasłe linki nie są już rozwiązywane
04 / UDOSTĘPNIANY PANEL SEO
Unieważnij lub zastąp dostęp klienta
Unieważnij link do kampanii, gdy nie jest już potrzebny. Utworzenie nowego linku zastępuje poprzedni token udostępniania kampanii, więc podczas wysyłania zaktualizowanego zaproszenia użyj bieżącego linku.
Wycofaj się z okna udostępniania
Nowy link zastępuje poprzedni
Trzymaj listę odbiorców pod swoją kontrolą
05 / UDOSTĘPNIANY PANEL SEO
Korzystaj z udostępnianych linków ostrożnie
Każdy, kto ma ważny link, może wyświetlić udostępnioną kampanię. Wysyłaj go tylko do zamierzonych odbiorców, wybierz odpowiedni termin ważności i unieważnij go po zakończeniu recenzji.
Przejrzyj kampanię przed wysłaniem
Użyj wygaśnięcia, aby uzyskać dostęp ograniczony czasowo
Unikaj traktowania łącza udostępniania jako prywatnego konta użytkownika
ZBUDOWANY DO TWOJEJ PRACY
Kto korzysta z udostępnianego pulpitu SEO?
Recenzje klientów
Pozwól klientowi otworzyć aktualne informacje o kampanii bez zakładania konta.
Menedżerowie kont agencji
Zachowaj dostęp do przeglądania oddzielnie od dostępu do edycji zespołu.
Interesariusze wewnętrzni
Udostępnij widok raportowania dla określonego okresu przeglądu.
ROZPOCZNIJ
Jak działa udostępniany pulpit SEO
01
Otwórz swoją kampanię
Użyj konta z kwalifikującym się planem udostępniania.
02
Wybierz udostępnianie
Otwórz okno udostępniania kampanii tylko do odczytu.
03
Ustaw datę ważności
Utwórz łącze o odpowiednim czasie trwania.
04
Wysyłaj i zarządzaj
Skopiuj go dla odbiorców i w razie potrzeby cofnij dostęp.
PYTANIA, ODPOWIEDZI
Często zadawane pytania dotyczące udostępnianego pulpitu SEO
Zanim skonfigurujesz przepływ pracy, znajdź odpowiedzi na temat udostępnianego pulpitu SEO.
Czy klienci potrzebują konta UpStrait?
Nie. Prawidłowy link do udostępniania otwiera widok tylko do odczytu bez konta odbiorcy.
Czy odbiorcy mogą edytować lub odświeżać kampanię?
Nie. Dostęp współdzielony służy do przeglądania; W tym widoku nie są dostępne elementy sterujące edytowaniem i odświeżaniem.
Jakie opcje wygaśnięcia są dostępne?
Okno udostępniania oferuje 7 dni, 30 dni, 90 dni lub 1 rok.
Czy mogę odwołać link przed jego wygaśnięciem?
Tak. Unieważnij je w oknie dialogowym udostępniania kampanii. Utworzenie linku zastępczego unieważnia również token poprzedniej kampanii.
Czy łącze udostępniania jest chronione hasłem?
Ta funkcja wykorzystuje token udostępniania i wygaśnięcie, a nie oddzielne hasło odbiorcy. Każda osoba posiadająca ważny link może wyświetlić kampanię.
Czy wspólny dashboard może wykorzystywać branding agencji?
Kwalifikujące się plany agencji wspierają budowanie marki konta w udostępnianych widokach kampanii. Przed udostępnieniem skonfiguruj profil agencji.