Geef klanten een alleen-lezen SEO-dashboard voor hun campagne. Deel een link die ze kunnen openen zonder een account aan te maken, met verval- en intrekkingscontroles.
Deelbare campagnedashboards zijn beschikbaar via Starter.
EEN DICHTERBIJKIJK
Deel SEO-prestaties zonder accounttoegang
Stuur een campagnespecifieke link voor klant- of stakeholderbeoordeling. Ontvangers bekijken de campagne zonder zich aan te melden bij uw hoofdaccount of teamgebruiker te worden.
In de gedeelde campagneweergave kunnen ontvangers de beschikbare rapporten bekijken. Ze kunnen geen campagnegegevens wijzigen of vernieuwingsacties uitvoeren via de gedeelde weergave.
Campagneprestaties bekijken
Blijf bewerken in uw ingelogde werkruimte
Gebruik teamtoegang voor bezorgers
03 / DEELBAAR SEO-DASHBOARD
Kies Wanneer de link verloopt
Wanneer u een link maakt, kiest u 7 dagen, 30 dagen, 90 dagen of 1 jaar in het dialoogvenster voor delen. Zorg ervoor dat de duur ervan aansluit bij de beoordeling of klantbetrokkenheid.
Vervaldatum gekozen vóór creatie
Kopieer de gegenereerde campagnelink
Verlopen links worden niet meer opgelost
04 / DEELBAAR SEO-DASHBOARD
Clienttoegang intrekken of vervangen
Trek een campagnelink in wanneer deze niet langer nodig is. Het maken van een nieuwe link vervangt het vorige token voor het delen van de campagne. Gebruik dus de huidige link wanneer u een bijgewerkte uitnodiging verzendt.
Intrekken vanuit het dialoogvenster voor delen
Nieuwe link vervangt de vorige
Houd de lijst met ontvangers onder uw controle
05 / DEELBAAR SEO-DASHBOARD
Gebruik deellinks zorgvuldig
Iedereen met een geldige link kan de gedeelde campagne bekijken. Stuur het alleen naar de beoogde ontvangers, kies een geschikte vervaldatum en trek het in wanneer de beoordeling eindigt.
Controleer de campagne voordat u deze verzendt
Gebruik vervaldatum voor tijdelijke toegang
Behandel een deellink niet als een privégebruikersaccount
GEBOUWD VOOR UW WERK
Wie gebruikt een deelbaar SEO-dashboard?
Klantrecensies
Laat een klant de huidige campagne-informatie openen zonder een account in te stellen.
Accountmanagers van bureaus
Houd de weergavetoegang gescheiden van de teambewerkingstoegang.
Interne belanghebbenden
Deel een rapportageweergave voor een gedefinieerde beoordelingsperiode.
AAN DE SLAG
Hoe deelbaar SEO-dashboard werkt
01
Open uw campagne
Gebruik een account met een in aanmerking komend deelplan.
02
Kies delen
Open het alleen-lezen dialoogvenster voor het delen van campagnes.
03
Stel de vervaldatum in
Maak de link met de juiste duur.
04
Verzenden en beheren
Kopieer het voor ontvangers en trek de toegang in wanneer dat nodig is.
VRAGEN, BEANTWOORD
Veelgestelde vragen over het deelbare SEO-dashboard
Vind antwoorden over het deelbare SEO-dashboard voordat u uw workflow instelt.
Hebben klanten een UpStrait-account nodig?
Nee. Een geldige deellink opent een alleen-lezen weergave zonder een ontvangersaccount.
Kunnen ontvangers de campagne bewerken of vernieuwen?
Nee. Gedeelde toegang is bedoeld om te bekijken; besturingselementen voor bewerken en vernieuwen zijn niet beschikbaar via die weergave.
Welke vervalopties zijn beschikbaar?
Het dialoogvenster voor delen biedt 7 dagen, 30 dagen, 90 dagen of 1 jaar.
Kan ik een link intrekken voordat deze verloopt?
Ja. Trek het in via het dialoogvenster voor het delen van campagnes. Als u een vervangende link maakt, wordt ook het vorige campagnetoken ongeldig.
Is een deellink met een wachtwoord beveiligd?
Deze functie maakt gebruik van een deeltoken en vervaldatum, en niet van een afzonderlijk ontvangerwachtwoord. Iedereen met de geldige link kan de campagne bekijken.
Kan het gedeelde dashboard gebruik maken van bureaubranding?
In aanmerking komende bureauabonnementen ondersteunen accountbranding op gedeelde campagneweergaven. Configureer het bureauprofiel voordat u het deelt.