Giv kunderne et skrivebeskyttet SEO-dashboard til deres kampagne. Del et link, de kan åbne uden at oprette en konto, med kontrol for udløb og tilbagekaldelse.
Delbare kampagnedashboards er tilgængelige fra Starter.
ET NÆRERE KIG
Del SEO-ydelse uden kontoadgang
Send et kampagnespecifikt link til klient- eller interessentgennemgang. Modtagere ser kampagnen uden at logge ind på din hovedkonto eller blive teambrugere.
Den delte kampagnevisning giver modtagerne mulighed for at gennemgå tilgængelige rapporter. De kan ikke ændre kampagnedata eller køre opdateringshandlinger gennem den delte visning.
Se kampagneeffektivitet
Fortsæt med at redigere i dit arbejdsområde, hvor du er logget ind
Brug teamadgang til leveringsbidragydere
03 / DEELbart SEO-DASHBOARD
Vælg Når linket udløber
Når du opretter et link, skal du vælge 7 dage, 30 dage, 90 dage eller 1 år i delingsdialogen. Match dens varighed til anmeldelsen eller klientengagementet.
Udløb valgt før oprettelse
Kopiér det genererede kampagnelink
Udløbne links løses ikke længere
04 / DEELbart SEO-DASHBOARD
Tilbagekald eller erstat klientadgang
Tilbagekald et kampagnelink, når det ikke længere er nødvendigt. Oprettelse af et nyt link erstatter det tidligere kampagnedelingstoken, så brug det aktuelle link, når du sender en opdateret invitation.
Tilbagekald fra delingsdialogen
Nyt link erstatter det forrige
Hold modtagerlisten under din kontrol
05 / DEELbart SEO-DASHBOARD
Brug Del links med omhu
Alle med et gyldigt link kan se den delte kampagne. Send det kun til tiltænkte modtagere, vælg et passende udløb og tilbagekald det, når gennemgangen slutter.
Gennemgå kampagnen før afsendelse
Brug udløb for tidsbegrænset adgang
Undgå at behandle et delelink som en privat brugerkonto
BYGGET TIL DIT ARBEJDE
Hvem bruger Delbart SEO Dashboard?
Kundeanmeldelser
Lad en kunde åbne aktuelle kampagneoplysninger uden kontoopsætning.
Agenturets kontoansvarlige
Hold visningsadgang adskilt fra teamredigeringsadgang.
Interne interessenter
Del en rapporteringsvisning for en defineret gennemgangsperiode.
KOM I GANG
Sådan fungerer SEO Dashboard, der kan deles
01
Åbn din kampagne
Brug en konto med en kvalificeret delingsplan.
02
Vælg deling
Åbn den skrivebeskyttede kampagnedelingsdialog.
03
Indstil udløbet
Opret linket med den passende varighed.
04
Send og administrer
Kopier det til modtagere, og tilbagekald adgangen, når det er nødvendigt.
SPØRGSMÅL, BESVARET
Ofte stillede spørgsmål om SEO Dashboard, der kan deles
Find svar om delbart SEO-dashboard, før du opsætter din arbejdsgang.
Har kunder brug for en UpStrait-konto?
Nej. Et gyldigt delingslink åbner en skrivebeskyttet visning uden en modtagerkonto.
Kan modtagere redigere eller opdatere kampagnen?
Nej. Delt adgang er til visning; redigerings- og opdateringskontroller er ikke tilgængelige via denne visning.
Hvilke udløbsmuligheder er tilgængelige?
Delingsdialogen tilbyder 7 dage, 30 dage, 90 dage eller 1 år.
Kan jeg tilbagekalde et link, før det udløber?
Ja. Tilbagekald den fra dialogboksen for kampagnedeling. Oprettelse af et erstatningslink ugyldiggør også det tidligere kampagnetoken.
Er et delelink adgangskodebeskyttet?
Denne funktion bruger et deletoken og udløb, ikke en separat modtageradgangskode. Alle med det gyldige link kan se kampagnen.
Kan det delte dashboard bruge bureaubranding?
Kvalificerede bureauplaner understøtter kontobranding på delte kampagnevisninger. Konfigurer bureauprofilen før deling.